All inklusive i Grekland

All inkusive i Grekland. Kreta.Tidigare fanns det inte så många all inklusive-hotell i Grekland, men det har skett en stor förändring under senare år. Inte bara när det gäller all inklusive, trenden är att bygga större och lyxigare hotell med alla slags faciliteter, det fanns inte många sådana hotell förut. Till om med på små öar som Folegandros, Ios och Sifnos har det uppförts lyxiga hotell. Hotell med SPA blir också allt vanligare.

Flest hotell med all inklusive finns på populära öar som Kreta, Rhodos och Kos. Det är på dessa öar som resorna med all inclusive-hotell ökar mest. En av mina vänner på Rhodos, som arbetar inom turistbranschen, berättade för mig att all inklusive ökade med 85 % på Rhodos år 2013. Han är inte förtjust i utvecklingen, och det är väl få som egentligen är det. I vårt forum diskuteras det ibland livligt huruvida den här utvecklingen är bra eller dålig. De flesta är ense om att det är dåligt, och det beror på att lokala näringsidkare tappar kunder, att restauranger och affärer i närheten av AI-hotell får slå igen.

Men nu är det så att all inklusive är här för att stanna. Fler och fler väljer denna resform, inte minst blir det allt populärare bland barnfamiljer. Och det är inte så konstigt eftersom de har stenkoll på hur mycket pengar resan kommer att kosta.

AI-hotell i Gerani på Kreta

AI-hotell i GeraniKreta. (Här har jag bott.)


Agii Apostoli väster om Chania på Kreta..

Flott hotell i Agii Apostoli väster om Chania på Kreta.


MER OM RESOR

E-GUIDER

BOKA HOTELL & FÄRJA

MER INFO

Boka resa »
Boka hotell här »
Bankomater i Grekland »
Resmål 2018 »
Inrikesflyg i Grekland »
Flygplatser i Grekland »
Forum - resa till Grekland »

Kalimeras Öluffarskola »
Alla våra E-guider »

Booking.com »
Ferriesingreece.com »

Alla öar i Grekland »
Grekiska fastlandet »
Greklands populäraste ö »
Stränder i Grekland »
Populäraste strand »
Vädret i Grekland »
Karta över Grekland »
Startsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera