Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

All inclusive i Grekland
Tidigare fanns det inte så många all inclusive-hotell i Grekland, men det har skett en stor förändring under senare år. Inte bara när det gäller all inclusive, trenden är att bygga större och lyxigare hotell med alla slags faciliteter, det fanns inte många sådana hotell förut. Till om med på små öar som Folegandros, Ios och Sifnos har det uppförts lyxiga hotell. Hotell med SPA blir också allt vanligare.

 

All inclusive resor till Grekland. Kreta.

På all inclusive-hotell finns allt, så man behöver inte ens lämna hotellet.

 

Flest hotell med all inclusive finns på populära öar som Kreta, Rhodos och Kos. Det är på dessa öar som resorna med all inclusive-hotell ökar mest. En av mina vänner på Rhodos, som arbetar inom turistbranschen, berättade för mig att all inclusive ökade med 85 % på Rhodos år 2019. Han är inte förtjust i utvecklingen, och det är väl få som egentligen är det.

 

All inclusive-hotell i Gerani på Kreta

AI-hotell i Gerani på Kreta. Oftast finns det flera pooler på området.

 

I vårt forum, och i vår Facebookgrupp, diskuteras det ibland livligt huruvida den här utvecklingen är bra eller dålig. De flesta är ense om att det är dåligt, och det beror på att lokala näringsidkare tappar kunder, att restauranger och affärer i närheten av AI-hotell får slå igen.

Men nu är det så att all inklusive är här för att stanna. Fler och fler väljer denna resform, inte minst blir det allt populärare bland barnfamiljer. Och det är inte så konstigt eftersom de har stenkoll på hur mycket pengar resan kommer att kosta.

 

All inclusive-hotell i Agii Apostoli väster om Chania på Kreta..

Flott hotell i Agii Apostoli väster om Chania på Kreta.

 

Boka hotell här »

Alla charterdestinationer »

Alla öar i Grekland »

Grekiska fastlandet »


HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera