|  | 
|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Olivtider nu på hösten 
			
			
Jag tänkte mer på hur mycket olivolja ni fick med er hem till Sverige.    | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Olivtider nu på hösten 
			
			
Vi tog med oss 5 liter hem till Sverige, och lämnade kvar lika mycket till vårt grekiska kök. Vi hade som vanligt även med Ozou o zipporo ,vin, honung etc etc. Tror att det är Max 5 L per väska som gäller.
		 | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Olivtider nu på hösten Citat: 
   | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Olivtider nu på hösten 
			
			
Eftersom det är "finolja" så använder vi den mest för sallader o dyl. och som present, 10 L räcker drygt ett år. Mest är det känslan att plockat och producerat egen olja som är grejen.
		 | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Olivtider nu på hösten Citat: 
  Här finns två blogginlägg från vår olivplockning på Naxos. Plocka oliver och klappa killing på Naxos. Plocka oliver på Naxos. Del 2. | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Olivtider nu på hösten 
			
			Vi gillade hela grejen. Vi var först bjudna att komma och titta på och prova, men vi blev kvar hela dagen, sedan ville vi hjälpa till resten av veckan för att bli klar med de 35 träden och få vara med om pressningen, som sedan visade sig bli centrifugering vilket var väldigt effektivt.
		 | 
|  | 
| 
 |  |