Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2016-11-25, 09:34
Carle Carle är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 625
Standard Sv: Saganaki

Imorgon i samband med Ouzo test skall vi ha Saganaki test
steka en skiva kefalotiri
samt steka en skiva lagrad Västerbotten


Båda panerade i mjöl o ägg


Citron till
Svara med citat
  #2  
Gammal 2016-11-25, 10:35
Alalas avatar
Alala Alala är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2008
Ort: Finland
Inlägg: 6 484
Standard Sv: Saganaki

Väntar med stort intresse på resultatet!

/ Anne
Svara med citat
  #3  
Gammal 2016-11-28, 10:05
Carle Carle är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Stockholm
Inlägg: 625
Standard Sv: Saganaki

Lagrad Greve tål inte värme lika bra som Kefalotiri. Flöt bara ut
Använder man den måse pannan vara svalare. Kefaotirin smakade och såg kanon ut. Håller mig til Kefarotiri alla dar i veckan. Nu vet ni!
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT