![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Eller flambera i Ouzo
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det är gott!
![]() ![]() Ouzoflamberad saganaki från Mirtos på Kreta. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Den bästa sagangi som finns är Lambi beach på Patmos
Den flamneras vid bordet! ![]() ![]() vet dock inte vad dom flamberar i... |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
En gång gav vi dom en lång, lång tändare då vi tidigare hade sett att flamberaren hade bränt sig på armen. Birgitta |
#5
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Även saganakin på To Magazaki i Nea Chora håller hög klass. Lissi |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Den ouzoflamberade saganakin från Mirtos ser FÖR gooood ut!
![]() / Anne ![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Samma servitör på samma plats, och jag tror till och med att han har samma tröja på sig som nä du tog din bild. ![]() De flamberar i metaxa om jag inte minns fel. Gott är det i alla fall. ![]() |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Imorgon i samband med Ouzo test skall vi ha Saganaki test
steka en skiva kefalotiri samt steka en skiva lagrad Västerbotten Båda panerade i mjöl o ägg Citron till |
#9
|
||||
|
||||
![]()
Väntar med stort intresse på resultatet!
![]() / Anne ![]() |
#10
|
|||
|
|||
![]()
Lagrad Greve tål inte värme lika bra som Kefalotiri. Flöt bara ut
Använder man den måse pannan vara svalare. Kefaotirin smakade och såg kanon ut. Håller mig til Kefarotiri alla dar i veckan. Nu vet ni! |
![]() |
|
|