|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Soutsoukakia 
			
			Är det någon som kanske har hum om hur man lagar Soutsoukakia, skall det vara med kummin eller spiskummin och skall det vara Retsina i?    Kanske har någon ett recept t.o.m.? Hungrig och sugen... /Gita Senast redigerad av Gita den 2005-09-10 klockan 16:10. | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Tsoutsoukakia 
			
			Har frågat experten här hemma vad han har i färsen. Han har kummin,vitlök salt och peppar ägg och en bit smulad bröd. I såsen har han krossade tomater och riktigt smör. Hoppas det är till någon hjälp   Riitta | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Tsoutsoukakia 
			
			Hittade äntligen recept på nätet när jag sökte på Soutsoukakia! /Gita
		 | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Tsoutsoukakia Citat: 
   | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Tsoutsoukakia 
			
			I "mitt" recept på soutzoukakia - taget ur den eminenta boken "Ett kök i Arkadien" ska det vara spiskummin och gärna en skvätt ouzo i färsen.    Karin | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Tsoutsoukakia 
			
			Det finns säkert lika många recept som det finns kockar   Det blir säkert bra på många olika sätt   Riitta | 
| 
			 
			#7  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Tsoutsoukakia Citat: 
   Karin | 
| 
			 
			#8  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Tsoutsoukakia 
			
			Fast här gäller "mormors köttbullar" (mina alltså  ) Riitta | 
| 
			 
			#9  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Tsoutsoukakia 
			
			Jag hade spiskummin hemma, men set skulle ju vara kummin, så gubben fick åka iväg till ICA och handla... men vin eller Ouzo...? Jag testar väl vin idag, och smuttar själv på Ouzon...
		 | 
| 
			 
			#10  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Tsoutsoukakia Citat: 
 Det går bra med lite vinäger istället, så kan du smutta på vinet också!   Yvonne | 
|  | 
| 
 |  |