Citat:
Ursprungligen postat av UlfWiman
Rakt ner i fritösen 6 min på 160° vila en stund och sedan 190° i 2 minuter.
|
"ΩΛΑ ΓΟΤΤΕΓΡΙΣ! Och så avslöjar du att för att man ska få riktigt god ΠΑΤΑΤΕΣ måste fritera dem två gånger!? Ska du förstöra allt för oss amatörkockar?

ΣΤΑΡΨΗΙΔΙΑΜΟ!!!!!!!

Berätta aldrig för någon vad det betyder....

(Jag håller också på att leta lämplig fritös...)
Citat:
Ursprungligen postat av MonkanS
Olivolja på förstås. Har ofta även klyftad rödlök med i den och finhackad vitlök. Ibland även morötter. Sommar o höst ofta zuchini med i den också.
|
Mer rotfrukter! Och framför allt ROSMARIN. Helst färsk på kvisk. Torkad går, men...
Peter - uppfödd på Hagagatan... Nere vid rondellen...

Men vad gör du med en otäcking från Linköping....!????? Tvi vale....