![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Hej Zanet
Detta skrev jag den 9/11 förra året " Lite tidigt kanske men jag har tips på en bra julklapp. En bok utgiven 2007 i Sverige. Grekland Mediterrana Delikatesser. En matbok om Grekland i storformat. ISBN:978-3-8331-4466-0 Original titel Délices de Gréce Mycket bra bok och härliga bilder. Jag har provat en del recept i den och de är bra. Passar till de som vill göra grekisk mat här hemma. Sedan tidigare har jag min vän Jill's bok, men den här är bättre. Uffe " Bekymret har varit att få tag i boken då den varit slut på alla ställen. Jag håller i övrigt med om att det är en mycket bra kok-bok. Den används ganska ofta och ser ut därefter. Uffe |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Tidigare har jag snabbtittat i "den blå kokboken" och fann den lite tråkig. Men, så noterade jag att Uffe i höstas skrev så positivt om just den att jag beslöt ge den en chans. (Man har ju förtroende för omdömet hos deltagare i det här forumet
.) Tyvärr fanns den då inte att hitta nånstans. Kul att den nu dykt upp från nåt restlager.Något utanför tråden vill jag tipsa om två andra bra kokböcker som också finns på rean. Nämligen: Lindberg: Fedons grekiska, Bokia 129 kr Kanske något för högt pris, men trevlig text och fina bilder. Kiros: Mellan hjortron och oliver, Adlibris 59 kr, Bokus 146 kr, Akademibokhandeln o Bokia 169 kr. Innehåller recept från flera länder till vilka författaren har anknytning. Grekland omfattar sid 70-145 av totalt nära 400 sidor. Maffig bok och för 59 spänn är det verkligen ett fynd ! Hela boken rekommenderas f ö varmt ! Senast redigerad av Pnyx den 2009-02-19 klockan 00:01. Anledning: Redigering |
![]() |
|
|