Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Film & Litteratur

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #7  
Gammal 2009-02-18, 20:27
Monica Ps avatar
Monica P Monica P är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2007
Ort: Kalymnos, Grekland
Inlägg: 5 355
Standard Sv: Ny kokbok

Zanet, vilket bra tips. Ska se till att mina barn i Sverige skaffar sig den.
-Inte nog med att man ska slå bläckfisken, den ska gnuggas varsamt efter de 44 slagen, tills en massa skummande jox kommer ut. Dessförinnan har man tagit bort allt som finns inne i huvan, inklusive bläckblåsan. Men att frysa in den påverkar också mörheten, så när vi inte orkar banka tar vi den lata vägen, stora bläckfiskar alltså, som lagas till stifado mm . Om man vill ha grillade bitar till sin ouzo finns inga genvägar!
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 13:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT