Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2008-08-14, 15:12
Netwolfs avatar
Netwolf Netwolf är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jul 2005
Ort: Göteborg
Inlägg: 12 094
Standard Sv: Spaghetti

Det är därför att i Sverige ska allting gå så snabbt. Typ 20 min, så ska middan vara klar.
En äkta bolognese ska puttra i 2-3 timmar. Sen kokar man spagettin.

/Netwolf
Svara med citat
  #2  
Gammal 2008-08-14, 16:20
Monica Ps avatar
Monica P Monica P är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2007
Ort: Kalymnos, Grekland
Inlägg: 5 355
Standard Sv: Spaghetti

...för så vitt man inte kan göra som jag: köper massor av "matlagningstomater", = övermogna, mycket billigare och vad annat jag vill ha i såsen , och gör en jättegryta med sås. Fryser in i lagom stora förpackningar. Vips - klart med eller utan tillsatta köttrester. Här i Grekland finns det ju så här års oerhört mycket tomater så priset går ner.
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 01:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT