Kalimera Grekland

Kalimera Grekland (https://www.kalimera.nu/forums/index.php)
-   Mat & Dryck (https://www.kalimera.nu/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Spaghetti (https://www.kalimera.nu/forums/showthread.php?t=16189)

Malina 2008-08-14 14:49

Spaghetti
 
Har ni lagt märke till att i ALLA pastarecept står: "Koka spaghettin enl.anvisningarna på paketet". Och det står alltid FÖRST i receptet!Varför???
Alltså, alla som kan NÅNTING om matlagning, vet att man måste börja med såsen/tillbehören och därefter koka spaghettin.

Netwolf 2008-08-14 15:12

Sv: Spaghetti
 
Det är därför att i Sverige ska allting gå så snabbt. Typ 20 min, så ska middan vara klar.
En äkta bolognese ska puttra i 2-3 timmar. Sen kokar man spagettin.

/Netwolf

Monica P 2008-08-14 16:20

Sv: Spaghetti
 
...för så vitt man inte kan göra som jag: köper massor av "matlagningstomater", = övermogna, mycket billigare och vad annat jag vill ha i såsen , och gör en jättegryta med sås. Fryser in i lagom stora förpackningar. Vips - klart med eller utan tillsatta köttrester. Här i Grekland finns det ju så här års oerhört mycket tomater så priset går ner.


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 18:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

KALIMERA & TA DET LUGNT