Kalimera Grekland Mykonos.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Agios Stefanos beach på Mykonos
Agios Stefanos ligger cirka tre kilometer norr om Mykonos stad, strax efter den stora hamnen. Stranden ligger i en liten bukt som oftast är skyddad från elaka vindar. Det är en väldigt fin strand som består av fin gyllene sand och fin sandbotten. Stranden är barnvänlig. Vyn in mot Mykonos stad är mycket tilldragande. Är du båtnörd har du fullt upp med att titta på alla båtar som kommer och går till och från hamnen.

 

Agios Stefanos beach. Mykonos.

Agios Stefanos är en mycket barnvänlig strand.

 

Är du sugen på ett kvällsdopp kan du bada tillsammans med solnedgången. Den är nämligen mycket vacker härifrån. Agios Stefanos är inte lika exploaterad som stränderna söder om Mykonos stad. Men för den skull fattas inga faciliteter. Stranden omges av flera snackbarer, tavernor, hotell och pensionat.


Tourlos heter stranden söder om Agios Stefanos (alltså närmare Mykonos stad), och även här finns alla slags faciliteter. Tyvärr har Tourlos som strand tappat i popularitet sedan den nya hamnen byggdes. Men det är nära till stan, och det är gott så.

 

Agios Stefanos beach. Mykonos.

Agios Stefanos beach. Mykonos stad syns till höger i bild.

 

HOTELL I AGIOS STEFANOS & TOURLOS

Om du vill bo nära Mykonos stad och ha nära till en fin strand passar Agios Stefanos helt perfekt. Framförallt om du tycker att stränderna söder om Mykonos stad är alldeles för exploaterade. Tourlos passar bra om du vill ha ännu närmare till stan.

Boka hotell i Agios Stefanos här »

Boka hotell i Tourlos här »


LÄS MER OM MYKONOS

Om Mykonos Resa hit Resa runt Byar Stränder Sevärdheter Vandra
Boka hotell Bilder Väder Karta Resebrev Forum E-guide
HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2022 Janne Eklund/Kalimera