![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
|
Jag ska laga grekisk frikasse i kväll och i receptet här på Kalimera har Monica skrivet salat.
kan jag använda spinat i stället eller ger det för mycket smak? . Har 500 g till 1 1/2 kg lamkött. Den ska serveras i morgon .... Några kloka kockar här ? |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Citat:
Och i många recept har jag sett dom använder Romani sallad men den hittar jag inte i affären därför tänkte jag att om jag kan använda spinat i stället. |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Försök at hitta "romansallad" och om inte det går,så är det säkert OK med spenat! Lycka till!
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Har aldrig använt spenat, men nog kan du prova! Berätta sen hur det blev!
|
|
#5
|
|||
|
|||
|
Det ska jag Monica ☺
|
|
#6
|
|||
|
|||
|
Det blev vällyckat :-) gästena åt så dom måste lägga seg efter maten, det tar jag som en komplimang
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() / Anne
|
|
#8
|
||||
|
||||
|
Underbart!
|
|
#9
|
|||
|
|||
|
Berodde sängläget på mycket mat, norsk dryck eller grekisk ouzo eller raki?
/ Jannis efter en liten rakoulla med mezé, men före maten. |
![]() |
|
|