Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #1  
Gammal 2010-04-25, 09:18
annelinens avatar
annelinen annelinen är inte uppkopplad
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Jönköping
Inlägg: 90
Standard Stifado

Ska laga en jättegryta "stifado" idag... Köttgryta blir i min mening bara bättre ju längre den står, och det passar bra som matlåda på jobbet. Brukar hiva i rött vin, en kanelstång, färsk timjan, gul lök och syltlök, tomatpure och även lite balsamvinäger (det sistnämnda hör nog inte dit men jag tycker det ger bättre smak).

Har ni några andra tips på hur man gör den bästa stifadon? Vore kul att höra hur stifado "ska" lagas...om det ens finns något bestämt recept på denna rätt.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 16:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT