![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Har idag hittat majssirap i min butik
![]() ![]() ![]() Kan jag använda den istället för mörk sirap i matbröd? Ewa Senast redigerad av inkfish den 2007-07-10 klockan 19:51. Anledning: långt citat |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Jag sitter nu med min Siropi-flaska i handen.
Innehållet är ljust. Är av typen Guld Siropi. Smaksatt med honung. "Prova den till crepes, yoghurt, sötsaker, glass och fruktsallader." Själv har jag, i brist på glass, använt den så här: En dos fast yoghurt Siropi efter smak Chokladpulver efter smak Det blev jättesmaskigt tillsammans med konserverade frukter ![]() Britt-Marie Senast redigerad av BrittMarie den 2007-09-25 klockan 00:55. |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Hej!
Mörk sirap till brödbak får du nog beställa från någon snäll person som har vägarna förbi ditt. Det finns inte här. Har letat, frågat, letat och frågat igen, men nej det finns inte. Jennie |
![]() |
|
|