![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Annki: jo, det var precis det jag googlade förut ![]() ![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Ann-Kristin ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jag ska starta om viktväktandet i morgon och fasar för den där elaka vågen
![]() Men saganakin var makalös, det var värt det ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Getost kan naturligtvis vara hård. Beror på tillverkningsprocessen. Här där jag bor säljs det flera hårda getostar från ex Spanien.
Glöm inte heller den mycket, goda, vällagrade Sifnosgetosten som är rullad i aska. Bara den är värd att besöka ön för. ![]() Eva |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Såg hård getost i min ica-affär förut... Men som tur var hade de ingen Rigato
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Har ni provat att grilla saganaki, det blir oxå supergott.
Monica |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Hej!!
Jag brukar använda hårdosten som finns hemma till saganaki, för tillfället Pekorino. Hos svärmor för inte längesen var det Milner som blev till saganaki, inte dumt det heller.Den godaste saganakin görs på ost från Limnos, MUMS! ![]() Jennie |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Och jag tycker den från Arachova är helt ljuvlig
![]() Monica |
![]() |
|
|