![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jeg er som deg, glad i fisk, og pleier være godt fornøyd med kvaliteten. Vel, en gang fikk jeg et stykke sverdfisk som var seigt og fettete, men det var utenom sverdfisk-sesongen, så jeg burde visst bedre enn å bestille det. Men syk ble jeg ikke. Matforgiftning kan man få over alt, jeg fikk det etter å ha spist iskrem i Tyrkia (ja, jeg vet det var dumt gjort), og det er jo ikke så mye man kan gjøre for å beskytte seg mot det. På fiskerestauranter får du jo ofte peke ut din egen fisk, og det er jo ikke noe iveien for å sjekke den nærmere for å undersøke om den virker fersk. En historie om en kompis som skulle spise fisk et sted på Amorgos. - Er fisken fersk, spurte han servitøren. - Ja, svarte han, - I killed your dinner. ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Det finns lax i Grekland!! Odlas i konstgjorda sjöar bla Limni Plastira och ska även inplanteras i vår sjö som ska anläggas snart. Annars så är det så att mycket lax importeras fryst från Norge. Finns att köpa på många stora Supermarkets. Antagligen var det fryst imporerad lax som din vän åt, den kanske hade legat lite för länge för att tinas innan den tillagades. Det bästa är att äta den inhemska och be att få titta på fisken först och själv välja vilken man vill ha tillagad. Kolla ögon och gälar!!!!
Yvonne |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Hej Yvonne!
Det var intressant,det visste jag inte. Jag tror också att det "slarvas" med hanteringen av fisken. Tack för tipset. hälsn.pia-marianne Senast redigerad av Kalimera den 2007-03-03 klockan 16:37. Anledning: Lång citering |
#4
|
||||
|
||||
![]() ![]() Tur att du inte blev sjuk av svärdfisken.Matförgiftning kan man ju få var som helst som sagt.Men värmen utomlands och förvaringen av fisken ökar riskfaktorerna antar jag. Jag äter inte nötkött,fläskkött några gånger om året.Det blir mest fisk och kyckling. hälsn.pia-marianne ![]() Senast redigerad av Kalimera den 2007-03-03 klockan 16:38. Anledning: Lång citering |
![]() |
|
|