![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Bekri Meze, tillagad av mamma till Nektario, ägaren av hotell Glaros i Kamari. Inget peppardränkt kött utan ett gott fläskkött kokt i vin med en drös av örter och kryddor. Min absoluta favorit i Grekland.
Yeasou
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
Du har bodd på hotell Glaros ser jeg. Hvordan var det der? Vi lurer nemlig på akkurat det hotellet når vi reiser ned i juni. Hvordan er rommene? Rent og fresh? Og verskapet og prisene. Er takknemlig for svar.
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Måste säga Xorta!!!
|
|
#4
|
|||
|
|||
|
Horta, xorta, chorta (hur stavar man egentligen?) är riktigt gott... men det är ju giouvetsi, stifado, kleftiko, kalamares och bougiourdi också. För att inte tala om den Melitzanosalata som Kostas gör eller moussakan hos Tony. Hur kan man bara välja
|
![]() |
|
|