![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Reser jag själv blir det alltid frukost på byn. Färskpressad apelsinjuice med en klyfta citronsaft nedpressad. Kaffe, ägg och bacon med några skivor paprika och tomater. Vitt bröd, färskt förstås lite lätt rostat.
Med familjen blir det oftast frukost på balkongen. Yougurth, honung, te, kaffe, ost (skrattande kossan), skinka, frukt, en tub med kaviar och nyköpt bröd och croissanter från bagaren. Mjölkskummaren är med hemifrån så det brukar bli en eller två Latte som räcker länge. Sen måste man tyvärr diska ........ |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ser ut som att Ägg och Bacon vinner i längden. Missar inte denna frukost mer än 2 dagar på en vecka i Grekland. Smakar ju även smarrigt med lite honung på brödet till en god kopp kaffe!
![]() Yeasou ![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Unngår 'hotell-frokost' selv om det skulle inngå i prisen - foretrekker vann, kaffe, frukt og kanskje yoghurt, på balkongen så klart. Helst sammen med vakker utsikt!
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Frukosten är det bästa på hela dagen.Härligt att få stiga upp på morgonen,duscha och styra kosan mot en härlig frukostbuffé.
Det är bara att välja på en massa "godis".Inga matrester eller disk som jag behöver att ta hand om.Toppen det! ![]() På min semester vill jag inte laga mat och diska. Nej,då vill jag ägna tiden åt annat än inköp och matlagning. Den huvudrollen har jag hemma och den vill jag inte ta med mig på min semester. ![]() |
![]() |
|
|