Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2006-11-13, 21:33
patyys avatar
patyy patyy är inte uppkopplad
 
Reg.datum: nov 2006
Ort: Sthlm, förhoppningsvis Grekland i framtiden
Inlägg: 26
Standard Sv: Saganakilängtan, TIPS

måste bara tillägga att ni som inte smakat räk - saganakin...GÖR DE
Svara med citat
  #2  
Gammal 2007-01-02, 16:42
dimitriss avatar
dimitris dimitris är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2005
Ort: Grekland, Athens
Inlägg: 419
Standard Sv: Saganakilängtan, TIPS

Ett jätte gott tips från Jon Hansson (matskribent):

Tärna 250 g fetaost smått.
Vispa två ägg i en skål.
Rör i osten, 3 msk finhackad persilja och 5 msk ströbröd.
Salta och peppra.
Forma små bullar och stek i rikligt med olivolja.
Låt rinna av på hushållspapper. Om du vill kan du strö över lite sesamfrö.


dimitris
Aten
Svara med citat
  #3  
Gammal 2007-01-02, 16:55
Zanéts avatar
Zanét Zanét är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2005
Ort: Öland/Nea Apollonia
Inlägg: 2 103
Standard Sv: Saganakilängtan, TIPS

Citat:
Ursprungligen postat av patyy Visa inlägg
måste bara tillägga att ni som inte smakat räk - saganakin...GÖR DE
Finns inget bättre

//Zanét
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 21:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT