![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Det där lät jättegott. Tack för tipset!
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det måste jag också prova!
![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Visst blev det gott och en helvetisk mängd. Akta dock med saltet! Jag tänkte inte på hur saltig fetan är och det var på gränsen att vara oätligt.
Men med lite risa och morotstztaziki gick det bra. Halvera receptet om ni inte vill drunkna i biffar! Jag körde allt på 200 grader i ugnen. |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ann-Kristin. |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Litet tips nu i skördetider. Besök gärna Bondens marknad och inhandla ekologiskt odlade grönsaker till biffarna. Min gamla mamma är inte så förtjust i
grönsakbiffar men hon tar flera gånger av mina zucchinibiffar som blir extra goda av ekologiskt odlade grönsaker. Beträffande salt brukar jag noga smaka av smeten och strö på saltet i omgångar så minskar risken för översaltning. Ska prova det här receptet vid tillfälle. Eva |
![]() |
|
|