Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #10  
Gammal 2025-10-12, 09:38
El Gringo El Gringo är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 330
Standard Sv: Gioulbasi

Den "oppskriften" jeg brukte er et slags produkt av flere oppskrifter jeg fant på nettet, og så kombinerte jeg litt og la til litt der og da etterhvert som jeg ble inspirert.
Resultatet ble meget bra.

Jeg kom forresten på enda et par ingredienser jeg brukte, men glemte å nevne (sånn er det når man freestyler litt over et tema).
Jeg hadde i litt tørket sumak (ca. 1ts) og en spiseskje bukovo (meget mild og søt chili).
Istedenfor sumak kan du bruke en skvett sitron eller ingenting i det hele tatt.
Bukovoen kjøpte jeg forresten på den stinkende ostebutikken i Naxos by, men du kan bruke en annen mild chili, evt. en annen chili med redusert mengde eller ingen chili i det hele tatt.
Denne gryta skal ikke være "hot", men kraftig og fyldig, så bruk heller litt for lite om du er i tvil (smake underveis når smakene "setter seg" er viktig).

Skriv gjerne litt her om du prøver denne oppskriften eller lager din egen variant.

Senast redigerad av El Gringo den 2025-10-12 klockan 09:43.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 02:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT