![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Har vi inte frukost på hotellet äter vi det hemma , handlar färskt bröd på bageriet. Lunchen är alltid ute. Är vi nere 2 v så äter vi hemma 4 dagar, gärna catering av Kina eller indiskt. Sen två middagar med bykorv, lök paprika o bröd
Handlar inte om snålhet utan man orkar inte samt stora portioner. Nere en v så alla middagar ute |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Nåt jag har tänkt på är att en enkel lunch i Grekland kostar lika mycket/lite som en middag.
Egentligen är det rätt..man äter ju liknande rätter men vid olika tider bara. Här hemma är der stor skillnad på på priserna om man kl.12 eller 19. För att inte glömma, hur de häller upp vinet i glaset!! Upp till kanten i Grekland och i en 3je del av glaset i Sverige!! MEN beställer du en öl i Sverige så fyller de hela glaset minsann! Vart är världen på väg?! ![]() ![]() / Kajja ![]() |
![]() |
|
|