![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Masse! Om vi skulle tillbringa 1 eller 2 veckor på ett lägenhetshotell, skulle det räcka med kaffe och Bregott. När det gäller matkulturen - vi älskar grekisk mat, och äter ofta både lunch och middag ute. Men är man som vi borta cirka 6 veckor, ledsnar man på att alltid äta ute. Så efter 4 veckor kokar vi potatis och öppnar en burk matjessill.
![]() Kan inte låta bli att när jag läser vad ni andra tar med er: kaffe, kaviar, räkost, knäckebröd, renkött och smågodis.Kom i förmiddags till Aten där vi stannar 4 nätter innan vi sen åker vidare till Pireus. I kväll åt vi på To Psirri en taverna där både mat och priser var till belåtenhet - 2 glas ouzo 3 euro. .
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Jag tar bara med lite knäckebröd om det är så att jag inte får tag på mörkare bröd el bröd med korn etc... Annars ingenting!
(Anledningen är att jag skall undvika vitt bröd). Det var väl på 80 & 90-talet jag tog med något ätbart hemifrån. Då var det vanliga jordnötter, som jag är "beroende" av. Dessa gick ju knappt att få tag på, (där jag reste) i Grekland. Iaf inte saltade.... (Ja, jag vet att det finns/fanns pistagenötter, -och var) //Conny
|
![]() |
|
|