![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Har tyvärr inget förslag. Då vi äter grekiskt med dessert, så är det dotra som bakar baklavan och den innehåller ju socker, om man så säger...
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Kajja! Tack för idén med egen glass
![]() Piam! Alltid bra med tips Sötningsmedel av olika varianter finns det i mängder, men just denna gång är det en efterrätt i sin helhet jag söker. Tack ändå!Netwolf! Ja, baklava innehåller ju liiiiiiiiiiiiiteeeee socker, som du säger Och vetemjöl får jag väl anta...Till er alla! Än finns det tid att ge förslag
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Vattenme!on och raki. Utan honung. 😀
|
|
#4
|
|||
|
|||
|
Ha-ha
![]() Ja, det är ju något man kan få i Grekland, men förutom att det inte är i vår smak tror jag inte att det skulle uppskattas av våra gäster. |
![]() |
|
|