![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Äter ytterst sällan räkor i medelhavet, då man är en salt grabb från västkusten. Smögenräkorna här, slår ju allt.
Men Symiräkor ska jag nog prova på om jag anländer dit. Och då jag ska INTE skala ![]() Senast redigerad av Netwolf den 2021-01-13 klockan 14:31. Anledning: stavfle |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Mycket klokt beslut kan jag lova! Att skala sådana räkor är ett jä..a pillande! Och när man är färdig så finns det inget kvar av räkan mer än skal! Då är alternativet att käka dem med skal klart bättre, men .... alltför krispigt för min smak.
Masse |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mums! ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Så man ska äta Symiräkor MED skal, och jag som får kväljningar om jag råkar få med nått litet skal på räkor här hemma. Hur ska det gå??? Nja, då får jag stå över detta
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Karin |
![]() |
|
|