Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #8  
Gammal 2020-12-10, 18:04
Catlady Catlady är inte uppkopplad
 
Reg.datum: sep 2008
Ort: Tyresö/Stockholm
Inlägg: 1 622
Standard Sv: Gigantes från bebis till fullvuxen

Det gick mycket bra!
Har dock tagit mig några friheter med ert recept ändringarna jag gjorde var som följer:
Tyvärr inga grekiska gigantes men det gick bra ändå med italienska
Renskuren lammstek i 2 cm kuber
2 dl, drygt, enkelt rosevin
2 rödlökar
8 vitpepperkorn och 5 kryddpepparkorn samt 1/4 kanelstång(grekisk!)
Lite extra tomatpuré, ca 1/2 msk till
Slätbladig persilja samt, och detta är ju svårt att få tag i, i Sverige, lite grekisk lammkrydda.
Det blev MUMSIGT!!!!
Tack, Camilla, nu har vi en mycket god lammrätt till!

Brödet har jag inte hunnit med än men eftersom jag inte har någon "assistent" utan använder elvispens degkrokar, funderar jag på att prova torrjäst (mindre bearbetning). Återkommer med resultat.......
Catlady, som riskerar att gå upp i vikt med för mycket tid vid spisen
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT