![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Däremot beställer jag alltid in en öl en flaska vin när jag är ombord, och det oavsett var klockan är. Helst skulle jag slippa resan, jag ogillar det så mycket att jag ibland tänker att det inte är värt det. Om man kunde teleportera sig till Grekland så skulle jag valt det, även om priset var mycket högre. |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Trevlig helg alla önskar jag som är i full färd att slafsa i mig Lidls moussaka. Inte så tokig faktiskt. / Kajja ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Kul att läsa att det inte bara är jag som har ritualer i samband med resa.
Vi gillar, och lyckas för det mesta, att få utresa mycket tidigt på morgonen. Ofta 07,00 - 08,00 från Kastrup. Ibland vid ungefär samma tid från Landvetter. Men ..... oavsett flygplats och oavsett vilken tid på dygnet som avresan sker så har jag i stort sett alltid samma ritual vad gäller förplägnad inför avresan. När vi har checkat in och blivit av med bagaget så känner jag att den härliga resan har börjat. Det vill jag alltid fira med en stor öl, en ost-och-skink-baguette och en Gammeldansk. Detta oavsett tid på dygnet. Med det på brickan lutar jag mig tillbaka och njuter inför boardingen. Alkoholintaget är alls icke betingat av någon flygrädsla som behöver dämpas. Tvärtom trivs jag oftast väldigt bra ombord och gillar att under flygningen koppla av med lite läsning och oftast också avnjuta förbeställd flygmat som enligt min mening förvisso inte kan kallas gourmet-mat, men alls icke heller är så dålig som många hävdar. Tycker att det har blivit lite av en skröna, ungefär som SJ:s inplastade mackor drogs med för många år sedan. Ser fram emot när nästa "startmåltid" i flygterminalen kan firas och avnjutas! Masse |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kommer ihåg en gg, när vi efter tre veckor i Grekland, skulle flyga hem. Då bjöds det på sill och knäcke till förrätt. DET var gott kan jag lova! ![]() /Netwolf |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|