|  | 
|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: 17 av 21 olivoljor felmärkta enligt Livsmedelsverket 
			
			
Det skördas oliver sent på säsongen som är väldigt mogna o ger mycket olja, men av sämre kvalitet. Det finns oliver som får bli fallfrukt oftast pga oländig terräng o svårt att skörda i. Kvaliteten är fallfrukt av olika ålder och förruttnelse.
		 | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: 17 av 21 olivoljor felmärkta enligt Livsmedelsverket Citat: 
 Det är nog sant som min gamla grekiska svärmor säger, att det är bara när man odlar eller skördar maten helt själv, som man vet vad man får och vad som finns i. Och smaken är ju så mycket godare. Det är därför det är så bra att det görs såna där tester ibland. De ska inte få komma undan med vad som helst. | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: 17 av 21 olivoljor felmärkta enligt Livsmedelsverket Citat: 
 Rekommenderar att du följer med henne och studerar plockningen. Det är ett trevligt sätt att umgås och mycket att lära om både olja o inläggningar. | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: 17 av 21 olivoljor felmärkta enligt Livsmedelsverket Citat: 
 | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: 17 av 21 olivoljor felmärkta enligt Livsmedelsverket Citat: 
   | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: 17 av 21 olivoljor felmärkta enligt Livsmedelsverket Citat: 
 Hmm...tyvärr är jag alldeles för lat för att hålla på med olivplockning själv varenda år. Antingen får mina två söner göra nytta, eller så kanske jag satsar på sån där olivplocketurism, dvs låta livsglada och pigga turister plocka mina oliver mot en flaska olivolja. De får en speciell upplevelse, jag får mina oliver plockade. Win win situation.   | 
|  | 
| 
 |  |