![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ser mycket gott ut.
![]() / Anne ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Någon gång för några år sedan har vi faktiskt "försökt beställa" oliver som en av flera smårätter men mötts av en förvåning och "I have to go inside to see if we have any…..".
Det brukar heta: finns det hamburgare i USA, ris i Kina, pasta i Italien? Jag har en känsla av att man i Grekland ser oliver som en produkt man pressar till olja och inte äter som de är. Detta menat att den grekiske tavernabesökaren är inte så intresserad av ätandet till bords. Självklart varierar detta från betraktare till betraktare. /Hasse ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Hasse;422674]
Det brukar heta: finns det hamburgare i USA, ris i Kina, pasta i Italien? Delvis instämmer jag, men efter 20 års frekvent resande i Kina har jag aldrig träffat på ris på en restaurang |
![]() |
|
|