![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Nja, du får nog bli kvar på Fourni - Birgitta - oavsett väder. En helt fantastisk och unik goat Stifado är beställd hos Nikos till söndag kväll och den kan du - i goda vänners lag - inte missa. Garanterat, den överträffar alla andra.,
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ser så lugnt och stilla ut på dina bilder. Så snällt av bagaren att baka mörkt bröd till dig, bra service! Vet du vilket mjöl de använder? Här i Finland så är det ju rågmjöl man menar när man talar om mörkt bröd. Men råg används väl inte så mycket i Grekland? Eller så är det kanske lite råg och resten vete?
Hoppas vinden lugnar ner sig. Klokt att avluta på Samos med flera dagars marginal före hemresan. Skön lördag! / Anne ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Och vinden har inte mojnat. Birgitta. |
![]() |
|
|