![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Kul! Alltid bra med positiv uppmärksamhet.
![]() En liten sidekick vad gäller mat och Kreta. I boken "Tillbaka till Kreta" bygger den grek-kanadensiske kocken en restaurang och när han intervjuar sökande för kocktjänsterna, så hasplar de ur sina sina kvalifikationer "Jag har lagat mat på 20 bröllop" och "jag har lagat mat på 10 dop och 15 bröllop". De är dock helt oförstående, när han frågar VILKEN mat de kan laga. "Vadå, vi kan ju laga all grekisk mat!", men hans tanke är ju att ha en internationell meny, vilket de har svårt att förstå... ![]() Typiskt Grekland! ![]() /Netwolf |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Karin |
#3
|
||||
|
||||
![]()
För övrigt är ägaren av restaurang Poseidon på Karpathos, Angela-Anna Papavasiliou, en finalist i grekiska Masterchef. Där hittar vi verkligen högklassig mat med stor fantasi. På vinterhalvåret åker hon runt världen och proväter på Michelinrestauranger och samlar idéer.
![]() Karin |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|