![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Nä, yoghurt utan fett gillar inte jag heller. Men denna har jag ju inte smakat så vad vet jag.
![]() Och Feta, måste jag alltid ha hemma minst två paket av. Men inte märket Zeta för det har vi inte heller här. / Anne ![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Också jag hittade den hos Hemköp. (Min Willys-butik har mangolassi från samma leverantör. Läskande och prisvärd). Men, men... inte är det smaskigt med fettfri yoghurt. Jag prövade att göra tzatziki av den. Inte gott alls, funkade inte heller att kompensera med olivolja. Uppsidan är att den är ett hyfsat smakligt alternativ till kvarg, som en tråkig proteinkälla alltså. Nä, enligt min enkla smak ska grekisk yoghurt innehålla minst 10% fett och helst komma från get eller får. Då är den helt oöverträffad, särskilt på frukostbordet på en balkong i grekiska övärlden
![]() |
![]() |
|
|