![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Är det bara jag som vill ha SKETOS? Utan socker så klart - det ska ju smaka KAFFE! Espresso-kopp är väl perfekt. Marianne - på väg ut i köket för att flytta kaffet till kylen... |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Om du använder mockakopp (espresso) 1 tsk kaffe 1 tsk socker till Métrio, 1 tsk kaffe 2 tsk socker till glyko. Om du använder vanliga kaffekoppar fördubbla satsen.
Yvonne |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Trevlig helg alla glada! Kikh |
#5
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Trevlig helg till dig också! Yvonne |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Grekiskt kaffe är faktiskt inte grekiskt, Turkarna tog faktiskt kaffet till Europa och i Grekland kallade men givetvis det Turkiska kaffet, Grekiskt kaffe...
Det är ganska gott med turkiskt kaffe, ungefär som kokkaffe hemma som farmor brukade koka, lite sött gör inget, men frappe vet jag inte... det är otroligt dyrt i Athen i alla fall... själv föredrar jag Italiensk... |
#7
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Tänkte inte så mycket på mat/tesked utan trodde att då du använde kaffekopp så skall det vara en matsked... Hade nog blivit rejält starkt! //Åke |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Tänk också på att kaffet INTE ska koka utan bara sjudas upp, för att du ska få det lilla skummet uppepå.
Yvonne som druckit en rejäl dos på morgonen. ![]() |
#9
|
|||
|
|||
![]()
en kopp vatten socker och en tesked alltså storrrrrrrr ett stort berg av kaffe ska det vara i teskeden
sedan koka var uppmärksam den kokar snabbt upp om den inte blir tjock/bubblig kan det bero på att kaffet är lite gammalt,det e ingen fara bara att dricka.men den blir inte lika tjock/bubblig |
![]() |
|
|