![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Vad synd om det blivit sämre där. Det är ju en taverna som rekommenderats mycket vilket kan bli negativt. När jag åt där var det mustiga välkryddade korvar med fin köttsmak. Hur är den lilla fina ouzerian Meetings nuförtiden? Det är ju rätt länge sen jag var i Parga. Gillade mycket där men tyvärr lite för exploaterat för min smak. Nu var jag inte där i riktig högsäsong för då kan det mesta försämras. Visst var du där i juli. Eva
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Spetzofaï er en rett som kommer fra Pilion, den vakre halvøya et stykke nord for Athen. Spetzofaï er skikkelig vintermat, og navnet Spetzofaï kommer fra et lokalt dialektord, spetzi, som betyr rød chili, krydder. Bittelitt chilipepper gjør retten ekstra varmende, men ikke bruk mye, bare et lite dryss. Hellas er ikke Mexico.
Denne gryten krever at du bruker skikkelig gode pølser, grove og smaksrike. Spetzofaï kan du servere både som mezé og hovedrett. (Fra matbloggen min ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Korven i grytan var inte ett dugg grov tyvärr. Dottern tog en annan rätt och var supernöjd, ingen skugga över Sakis, miljön och servicen var utsökt. Meetings var mysigt där uppe i gränden. Blev serverade gigantes och bröd som tilltugg till ölen. Krioneri var det enda stället vi gick till flera gånger, kändes genuint grekiskt. En gång till Parga räcker för min del, hann se det jag ville och så finns det ju andra ställen att åka till.
|
![]() |
|
|