![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Eva L forklarte det bra, så jeg har ingenting å legge til der.
Forskjellen mellom "turisttavernaer" og "vanlige tavernaer" er ofte, men selvsagt ikke alltid, at de på de vanlige tavernaene lager maten fra bunnen av og har få men vellagde retter av sesongvarer, mens turisttavernaene kjøper endel/mye halv- og helfabrikata, fra storkjøkken, matvareprodusenter osv. Klart folk må få velge selv, men for meg er det viktig, når jeg er i Hellas, at jeg får skikkelig "hjemmelaget" mat og spiser som en greker ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det är trevligt att ni skriver om hur smårätter ofta äts av greker, men det var inte det min fråga gällde.
Det jag undrar är det som Masse svarar på ("För mig är det absolut samma rätter vi talar om"), alltså om ni menar att förrätter och smårätter är samma rätter (fast de äts på olika sätt). |
#3
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
|
![]() |
|
|