![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Kefalotiri kanske?
Yvonne |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Kefalograviera e en aning salt i smaken och passar utmärkt till vin, lite oliver och annat plock
![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Kefalo gravieri kan det vara...och om det inte är den så är den superb att göra Saganaki av!!!!!
![]() ![]() Lissi- 68 dar från Grekland |
#4
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Hittade en ost i äffaren, ungefär samma utseende/förpackning som en bit Feta, och det stod Saganaki ost på den. Är det en egen ostsort? Trodde att det var maträtten som heter så...
![]() Gita |
#6
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Ja, du... det är Fontana som gör osten och på deras hemsida säger de att Saganaki är en delikatessost från norra Grekland. Jag måste ta och provsteka den, servera med lite sallad och citron... mums!
Gita |
![]() |
|
|