Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2013-08-06, 21:00
MetaxaHasses avatar
MetaxaHasse MetaxaHasse är inte uppkopplad
 
Reg.datum: dec 2011
Ort: Luleå
Inlägg: 393
Standard Sv: Fontanas saganaki i Gävle

faen va jobbigt...sitter o har precis avslutat dagen i verksta`n..dreglande måste jag snart avbryta o gå i kylen,greppa saganakipaketet o ner i pannanJag handlar så många grekiska produkter(i regel Fontana)jag kan,för att gynna favvolandets företagare o njuta medelhavets smaker tillsammans med ortens produkter..
Hasse
Svara med citat
  #2  
Gammal 2013-08-24, 17:09
MickeKöpings avatar
MickeKöping MickeKöping är inte uppkopplad
 
Reg.datum: apr 2009
Ort: Köping
Inlägg: 1 133
Standard Sv: Fontanas saganaki i Gävle

Har precis inmundigat en bit Fontana saganaki (kefalotyri).
Körde den i olja efter att ha blött den och bäddat in rejält i mjöl.
Ganska hög värme och oljan gick upp över halva ostens tjocklek.
Pressad citron på och sen in i munnen
Nästa gång ska jag salta lite innan den paneras.
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 04:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT