Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #6  
Gammal 2013-03-01, 17:11
Monica Ps avatar
Monica P Monica P är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2007
Ort: Kalymnos, Grekland
Inlägg: 5 355
Standard Sv: Baklava

De här oerhört söta bakverken har sitt ursprung från tider långt innan det fanns vare sig kyl eller frys.

Det som vi i nordliga länderna förknippar med bakelser och tårtor o.s.v, är ju vispgrädde ...som kräver kyla för förvaring.

Jag skulle påstå att det är bättre att ha baklava på något hyfsat kallt men inte fuktigt ställe så bibehålles krispigheten.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 02:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT