![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Vad jag tror om platsen du eventuellt är på är något jag KÄNNER MIG rökt på men vad sägs om gissning på Symi?
Är det "bara" 48%-ig Laphroaig eller är det t.o.m den på 54% ? För övrigt anser jag att Laphroaig inte längre är vad den en gång har varit, dvs. inte direkt överdrivet RÖKIG utan mer en "hostmedicin" med DRAGNING åt rök men förvisso helt fantastiskt originell och synnerligen krävande men FANTASTISK på alla sätt. /Hasse ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Hej Hasse
![]() Citat:
48,0 % Sockerhalt Mindre än 3 gram/liter Användning Serveras rumstempererad. Smak Maltig, mycket rökig, smakrik whisky med tydlig fatkaraktär, inslag av torkade aprikoser, nötter, apelsinskal, jod och tjärpastiller. Färg Gyllengul färg.Provning 2011-11-08[*]Leverantör Edrington Sweden ABProducent LaphroaigRåvaror Mältat kornDoft Maltig, mycket rökig doft med tydlig fatkaraktär, inslag av smörkola, nötter, torkade aprikoser, jod och tjärpastiller.455 :- //PA ![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Hej Bägge
![]() Nej Nej //PA ![]() |
![]() |
|
|