![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Lars, för min del är intresset hur din utsökta fisk är tillagad, berättar du eller skall det förbli en hemlighet ett tag?
Hälsar Paul |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ja, ja, kan vi få ett bra tips? Jag har en stor bit djupfryst bläckfisk, det var en femkilosbamse som vi delade med oss av till släkten. Den sista biten har alltså blivit liggande och nu vill jag pröva något nytt. Brukar koka den med lök, stifado, men prövar gärna andra sätt.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jag är ingen bläckfisk fantast även om jag inte är på Arnes nivå. Den färska bläckfisk som jag fick tillagad på Lesvos har dock fått mig att ompröva min inställning och jag har ätit bläckfisk på Kreta flera gånger på platser utanför de stora turiststråken utan att bli riktigt frälst.
Eva |
![]() |
|
|