![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
"Kati psinete" hette restaurangen som låg där i fjol.
![]() ![]() Aris ska försöka hålla öppet i vinter, sa han, så de ska sikta på mat som grekerna själva vill äta. Massor av smårätter alltså. Missa inte deras saganaki me meli, en fantastisk smakkombination! ![]() ![]() ![]() Karin som alltid längtar tillbaka |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Måste bara hålla med Islandhorse och karinafp. Elea är verkligen ett bra restaurang. Nästa år kan man räkna med fler smårätter. Saganakin smakar bara mera. Skall verkligen testa makarounes nästa gång. Tycker annars om makarounes på Nr:1, Kyra Panagia.
|
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() //maji ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Nej, det finns bara på två ställen i Pigadia, La Mirage och Elea. Aris som äger Elea var med och "uppfann" rätten när han jobbade på Romios för en del år sedan, berättade han.
![]() Karin |
#6
|
||||
|
||||
![]()
OK, tack, det borde jag ju kunnat gissa. Låter ju ganska likt "miel" = honung på spanska.
Citat:
![]() |
![]() |
|
|