![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Hur gick det? Provade ni rysk yoghurt? Den är ju mycket fetare (17%), mildare och krämigare. Jag har ätit den till jordgubbar, och det var jättegott. Frågan är bara, om den passar till t.ex. tsatsiki.
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Hej
Om ni provar Arlas Meze 10 % slipper ni alla burkar . Häll gärna över yoghurten i en burk. Godast är Total men den hittar man bara i Grekland ![]() Lolis |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Nu har jag nytta av enlitersburkarna
Bra och plocka lingon i och sedan frysa för kommande behov![]() Riitta
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Nejdå, den finns på Coop Forum och Ica Maxi i Haninge också.
![]() Karin |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Här i Grekland har jag ju inte nåt att jämföra med. Om vi åker en sväng till Turkiet ska jag köpa och testa. - Jag ser Turkiet varenda dag när jag åker till stan, men det har inte blivit av att åka dit än.Som att bo i Helsingborg och inte ha varit till Helsingör...
-Håller med om att Total är bästa märket, föredrar den med 2% fetthalt. |
|
#6
|
|||
|
|||
|
Jag tycker den turkiska är lite syrligare och lösare i konsistensen, så den använder jag till matlagning, såser och tzatziki mm.
Den Grekiska är lite mildare och krämigare så den använder jag till min frukost, häller i lite bär, nötter och ringlar över lite academia honung (tror det stavas så ) och tar med i matlåda till jobbet...super gott och mättande![]()
|
|
#7
|
||||
|
||||
|
Nej, vi har inte provat den ryska ännu. Ska göra det så fort jag hittar den. Borde vara lättare att känna skillnad, eftersom den är så fet (17%). Tydligen passar den bättre att värma upp eller t.o.m. koka.
Aina |
![]() |
|
|