![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Åh, så synd du ikke fikk det til!
Jeg vil tro det kommer an på melet du brukte, mel varierer faktisk veldig i kvalitet og ikke minst fuktighetsinnhold. Må du tilsette mer og mer mel, blir deigen til slutt for hard. Litt med håndlag har det også å gjøre, pitadeigen skal være litt fuktig, så man må ikke kjevle for hardt, melet på benkeplaten skal liksom danne en buffer mellom plate og deig, kjevler man veldig hardt skvises stadig mer fuktig deig ned mot underlaget = du trenger mer og mer mel, og kjevler så mye at pitaene blir for tynne. Ikke gi opp! |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Jag tror att bröden var inne lite för länge i ugnen. Efter 4 minuter tyckte jag inte att de kändes färdiga, så jag väntade någon minut till
![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Bättre med lite för lite än för mycket mjöl. Antar att du redan provat att mjöla händer och bakbort rejält när du bakar ut det underlättar vid bakning med lös deg. Ibland blir det bättre om den får vila en extra stund.
Eva |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Kopanisti heter även tirókafteri, tirósalata och xtipiti beroende på var i Grekland man är.
Kärt barn har många namn som sagt. ![]() Yvonne |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Och lika många recept finns det! ![]() Camilla |
![]() |
|
|