![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Du kan ju köpa Fontanas saganakiost här i Sverige.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Vi har tidigare kunnat köpa riktig saganakiost både i Fränsta och Ånge, men sedan nåt år tillbaka är det bara den hemska, gnekiga Hallomin som finns
![]() ![]() /Eva |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jag har letat här i Trollhättan men inte hittat den
![]() Skulle också vilja ha tag på den, har inte gjort Saganiki pga. detta men har hittat ett recept som jag vill prova.. Irene |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Hej
Jag köper Fontanas Saganakiost på COOP , fast där kanske ni redan har försökt ? Den är OK och godkänd av sonen, som är stor saganakiostälskare ![]() //Maggan |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Svensk ost passar Greve och även prästost till Saganaki. Annars blir även emmental väldigt gott!
Camilla |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Enig med Frappe.
Faktisk kan alle faste/semi-harde gule oster brukes til saganaki - det gjør de i Hellas. Saganaki betyr bare "liten stekepanne", - i denne sammenhengen at osten er stekt i stekepanne. Graviera, Jarlsberg, Cheddar, Edamer, Manchego.... det er bare å finne sin favoritt! |
![]() |
|
|