![]() |
|
#11
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vi hade magproblem efter den här maten under första dagen på Kefalonia. På hemvägen avstod vi från att äta den icke färska kalla maten för att inte bli sjuka igen. Så det är inte säkert att maten ombord är bättre och färskare än de medhavda mackorna någon tar med sig. Är mackorna gjorda på morgonen (som Arnes och Birgittas) och äts inom ett par timmar kan de inte vara gamla och illaluktande. Däremot de kalla huvudrätterna som flyger ca 4 timmar (bara 4 timmar i en riktning) fram och tillbaka är säkert mer illaluktande och inte färska. Det var många på flyget som lämnade maten och tog kanske en kaka och lite kaffe. Nästa gång förbeställer jag ingen mat ombord på SAS för att inte kasta bort pengar på oätlig mat och för att INTE BLI SJUK IGEN!Man kan spara aptiten tills man landar i Grekland - ja, sometimes men inte alltid landar man så att man kan besöka en taverna efter landningen. Landar man mitt på natten eller efter klockan 22.00 kan man bara drömma om maten på en taverna, i alla fall på Kefalonia där tavernorna stänger vid 22-tiden i Lassi under högsäsongen. När det gäller jordnötter så är det faktiskt omtänksamt att inte ta dem ombord med sig p.g.a. eventuella allergier hos resenärer. Ha en trevlig vistelse på Naxos, Arne och Birgitta //Enigma Senast redigerad av Enigma den 2010-09-19 klockan 14:38. |
|
|