Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Ordet är fritt

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2010-08-06, 10:35
giottonis avatar
giottoni giottoni är inte uppkopplad
 
Reg.datum: okt 2006
Inlägg: 527
Standard Sv: Hvorfor tar man mat med seg til Hellas?

Ja, den kan förstås få en viss färgton av den fiskrom Du väljer att använda, så lagar Du på rosa rom kan säkert salladen bli svagt rosa, annars tycker jag oftast den ser mer beigevit ut. Beror väl också på hur mycket pressad potatis eller bröd Du använder i receptet.
Svara med citat
  #2  
Gammal 2010-08-06, 10:47
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Hvorfor tar man mat med seg til Hellas?

Smaken och färgen beror på hur och av vad den tillagats. Jag har provat att göra egen både med sikrom och kalixlöjrom, mandelpotatis, olja och creme fraiche. Hur god som helst. Har ätit väldigt god i Grekland och helt värdelös. Antar att det finns en burkvariant att inhandla där den har jag inte provat.

Eva
Svara med citat
Svara


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT