![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Håper Arne unnskylder at vi er litt på villspor i forhold til hans innlegg her ![]() Jeg/vi bestiller gjerne gode viner til maten, også røde, men har blitt skuffet litt for mange ganger over rødvinen - som kommer "romtemperert". 30-graders rødvin er udrikkelig, uansett hvor edle dråper som er på flasken. Det finnes masse gode rødviner i Hellas, skulle bare ønske spisestedene kunne lære seg å servere rødvin med riktig temperatur (noen gjør det, selvsagt, men...). Og når vi ber om isbiter/vinkjøler til 30-graders rødvinen blir vi sett på som idioter ![]() For de spesielt interesserte, her er en tabell som viser hvilke grader vin skal ha: http://www.winelist.com/preparing-wi...ht-temperature |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Håller helt med Admirala. Hellre för kallt vin än för varmt. Det kalla rödvinet hinner värmas upp till perfekt dricktemperatur medan jag väntar på maten.
![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Kan tänka mig att om det röda vinet är sött eller halvtorrt och iskallt så blir det lite Sangriastuk på det. Det är ju aldrig fel på sommaren. Ska testa faktiskt.
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
Håller med Admirala. Så gör jag även hemma i sommarvärmen! Ett kallt vin hinner bli perfekt tempererat åtminstone en liten stund medan det dricks. Medan ett redan för varmt vin...
![]() Senast redigerad av Stomatol den 2010-07-28 klockan 19:47. |
![]() |
|
|