![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Kjempegodt!
Jeg pleier å ha kaffe + sukker + vann og så vispe dette sammen, da løser sukkeret seg bedre opp. Man kan også bare riste dette sammen i et beger med lokk, om man ikke har minivisp. Rist lenge og godt = trim for armmusklene Det skummer fint det også!Til slutt: Kjøp med Nescafé fra Hellas for mest mulig autentisk smak (den er rammere enn den vi får kjøpt i Norge, iallfall), og bruk boksemelk. |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Vill bara tipsa om att man kan mortla kaffepulvret lite, vad jag såg av frappe´pulvret så är det mer finfördelat än vårat Nescafe´. Då prövade jag med att mortla o det var lättare att få skummigt kaffe.
Förövrigt så undrade nog dom på Diagoras över vad jag var för typ, som bar med en Frappe´visp i ryggsäcken. Men den är suverän. Köpte o använde den många gånger på hotellet |
![]() |
|
|