![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Tänk att det var så enkelt att göra en frappe! För mig var det en nyhet, men för er kalimeravänner kanske det redan var en självklarhet?
Fick tipset från min dotter; Högt glas, två tsk pulvertkaffe, fyll 1/3 av den vanliga mängden vatten med kallt kranvatten. Vispa med en en sån där liten minivisp som man skummar mjölk med. Fyll på med is och mjölk och socker om man så önskar. Det blir kanon ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Åh ja, det är så gott! Perfekt i den svenska värmen också!
![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Kjempegodt!
Jeg pleier å ha kaffe + sukker + vann og så vispe dette sammen, da løser sukkeret seg bedre opp. Man kan også bare riste dette sammen i et beger med lokk, om man ikke har minivisp. Rist lenge og godt = trim for armmusklene ![]() Til slutt: Kjøp med Nescafé fra Hellas for mest mulig autentisk smak (den er rammere enn den vi får kjøpt i Norge, iallfall), og bruk boksemelk. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Vill bara tipsa om att man kan mortla kaffepulvret lite, vad jag såg av frappe´pulvret så är det mer finfördelat än vårat Nescafe´. Då prövade jag med att mortla o det var lättare att få skummigt kaffe.
Förövrigt så undrade nog dom på Diagoras över vad jag var för typ, som bar med en Frappe´visp i ryggsäcken. Men den är suverän. Köpte o använde den många gånger på hotellet |
![]() |
|
|