Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #5  
Gammal 2010-05-04, 10:56
M&M M&M är inte uppkopplad
 
Reg.datum: dec 2006
Ort: Nykarleby, Finland
Inlägg: 32
Standard Sv: Stifado

Citat:
Ursprungligen postat av annelinen Visa inlägg
Ska laga en jättegryta "stifado" idag... Köttgryta blir i min mening bara bättre ju längre den står, och det passar bra som matlåda på jobbet. Brukar hiva i rött vin, en kanelstång, färsk timjan, gul lök och syltlök, tomatpure och även lite balsamvinäger (det sistnämnda hör nog inte dit men jag tycker det ger bättre smak).

Har ni några andra tips på hur man gör den bästa stifadon? Vore kul att höra hur stifado "ska" lagas...om det ens finns något bestämt recept på denna rätt.
Nu har du hunnit koka stifadon redan och antagligen blev det jättegott, men jag kan inte låta bli att tipsa om mitt recept: http://fiskensvea.blogspot.com/2008/03/psk-stifado.html
Receptet är ursprungligen från en svenskspråkig grekisk receptbok men jag har gjort små ändringar för att få den ultimata stifadon...
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 22:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT