![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Tack.Då är det ju bara att ösa på
![]() ![]() Har börjat lite försiktigt i dag. Har gjort färdigt tomatsalladen.Enkelt. Tomater,rödlök Kalamataoliver, olivolja,lite vitvinsvinäger och Kalymnosoregano ![]() Och håller på med brödbak med grekiskt brödmjöl ![]() Riitta |
#2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Karin |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Hej!
Ni har "glömt" bort hel kryddnejlika.I nästan samtliga recept jag fått av "min" grekiska familj finns nejlikan med och det blir otroligt gott! Agda |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Vi använder det också ibland
![]() Riitta |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Riitta,
Har du ett namn på det grekiska brödmjölet? Jag tycker det är svårt att få tag på något riktigt bra mjöl. Hälsningar Agda |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Det är Kungsörnens "Grekiskt lantbröd" står det på påsen.
Det är vete och råg. Sedan vet jag inte hur Grekiskt det är egentligen,men det blir helt OK bröd ![]() Riitta |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Jag trodde att du kanske hittat något i grekland,men tack ändå!
Agda |
![]() |
|
|